PANNARI BLOGIN TAKANA

Heipsan, ja tervetuloa blogiini! Pancake Palace, eli tuttavallisemmin Pannariblogi, on yllätysyllätys blogi, jossa puhutaan elämän kauniista asioista, kauneudesta, auringonlaskuista ja mieltä polttavista kysymyksistä. Tämän blogin lukijana pääset ihastelemaan niin kissanpentuja kuin huulipunia kaikissa sateenkaaren sävyissä, sekä sietämään ihana-sanan hävytöntä liikakäyttöä. 


Pannarina blogin takana toimii Sanna, kakskytvee. Absolutisti ja ruokarasisti, ikänsä muusikon urasta haaveillut kielioppinatsi, joka ei koskaan aikuistu. Viettää perjantai-illat mieluiten kotisohvalla Netflixin ääressä boksillisen Choco petit-beurre -keksien kanssa. Höpöttää liikaa, vaikkei kukaan kuuntelisikaan. Kesän 2017 vietän Lontoossa au pairina ja syksyllä 2017 aloitan suomen kielen opinnot Helsingin yliopistossa, vaikka ei tiedä mitään yliopisto-opiskelusta. Vähän pelottaa jo.

Ai haluatko tietää vielä vähän jotain lisää? Vai etkö tiedä mistä lähtisit blogiini tutustumaan? Älä huoli, alla linkkejä postauksiini, joihin tutustuttuasi tiedät minusta lähestulkoon kaiken. Tänne lisäilen aina silloin tällöin linkkejä uudempiin postauksiin, kun sille tuntuu olevan aihetta.

Perusfaktoja minusta postauksessa Kuka minä olen. Minusta bloggaajana voit halutessasi lukea postauksessa, jossa listasin 10+1 bloggaajafaktaa itsestäni. Tuliko yllätyksiä? 

Postauksen absolutismistani löydät nimellä Itsestäänselvä, ja uskonnostani nimellä Mitä tarkoittaa ortodoksisuus.

Ja koska kukaan ei koskaan kirjoita menkoista ainakaan henkilökohtaisella tasolla, niin minäpä kirjoitin: Voi menkat!

Ylivoimaisesti luetuin postaukseni on mistäpä muualtakaan kuin Äityleistä ideansa saanut Tältä näyttää L-koon nainen lähes 30 000 näyttökerrallaan. Suhteesta omaan kehooni ja pieneen pömppöön kerroin postauksessa Entä mun oma vartalo?

Kakkosena luetuimpien listalla on myös omasta kehostani ja sen niin sanotuista "epäkohdista" kertova Minä ja kaikki virheeni, jonka menestys todella räjähti käsiin, kun itse Iltalehti kirjoitti siitä jutun (joka päätyi kanteen asti. no biggie.)

Vähän eri näkökulmasta samaan aiheeseen kirjoitin postauksessa Miksi en saa ajatella olevani kaunis?

Musiikki on mahtavaa, suurin intohimoni, ja vielä mahtavampaa on oikein hyvä musiikki. Ikilempparistani Nightwishista kirjoitin ihan oman postauksensa Nightwish - ensimmäinen rakkauteni, ja muita lemppareita esittelin tekstissä Mistä löytää maailman parasta musiikkia. Kesäisistä lapsuuden lemppareistani puolestaan kerroin postauksessa Kesän soittolista - lapsuuden suosikit kulutuksessa


Suosikit-postauksia:

Some-lempparit

Parasta musiikkia 1 & 2

Omia lempipostauksiani:

Täysin ikäiseni

Sittenkin lifestyle-bloggaaja

Niskasta kiinni

Miten EI valmistautua ylioppilaskirjoituksiin

Onnea yksivuotiaalle Kertulle!

The ylioppilas

Tätä on Suomen kesä

Metsässä

Minä olisin äänestänyt Islantia

Olen kiitollinen

Yliannostus kissanpentusöpöyttä

Kootut matkapostaukset löydät täältä, jokasunnuntaiset (ja vähän muutkin) au pair -postaukset täältä ja Kurkistus Narniaan -nimellä kulkevat asupostaukset täältä. Muista myös kurkata kaikki sosiaalisen median kanavani, missä mua voi seurata!

Joten vielä kerran nyt kun tunnetaan vähän paremmin, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti