torstai 20. syyskuuta 2018

Miten oikeasti pukeudun arjessa - kooste viikon ajalta

Väittäisin, että blogien (myös omani) asukuvat ovat ainakin enemmän tai vähemmän harkittuja. Mulla ainakin tämä toimii molemmin päin: joskus päällä on erityisen ihana asu, jonka haluan saada kuvattua, joskus panostan erityisesti asuuni siksi, että tiedän sinä päivänä olevan hyvä tilaisuus ottaa asukuvia. Ja koska mulla ainakaan asukuvat eivät ole päivittäinen tai edes viikottainen osa mun blogia, saa niistä asukuvapostauksista vain yhdenlaisen kuvan siitä, mitä mä oikeasti puen päälleni. 

Viime viikolla siis otin joka aamu (tai ilta) kuvan perinteisesti peilin kautta mun sen päivän asusta. Viikkoon mahtui vanhoja lemppareita ja ihan uusia kokonaisuuksia, edellisillan inspiraation pohjalta mietittyjä tai aamun kiireessä kasattuna käytännöllisiä asuja. Tämä viikon kooste näyttää aika hyvin mun pukeutumisen monimuotoisuuden, mutta samalla tajusin, miten lyhyt aika viikko on, ja miten paljon mulla onkaan vaatteita! Todellakin olisi kiva toteuttaa tämä toistekin, hihkaiskaa kommenteissa, jos kiinnostaisi tällainen samanlainen uudestaankin :D

Luvassa siis monta, huonolaatuista peiliselfietä, mutta ehkä sekin on ihan ok. Ei täällä blogimaailmassakaan tarvitse kaiken olla aina niin siloteltua ja tarkkaanharkittua, vedetään tähän väliin pala ihan tavallista arkea ja tavallista pukeutumista!

MAANANTAI

 Hame Primark / Neule Pull & Bear / Kengät Vans

Heti maanantaina heitin niskaani vaatteet, joita ei olisi koskaan aiemmin tullut mieleenkään yhdistää! Ok, neuleen olen omistanut vasta pari viikoa, ja hameenkin ostin vasta viime keväänä. Tämä oli kuitenkin ehdottomasti mun kohdalla kokeilevampi asukokonaisuus, enkä ole ihan varma, miten tämä toimii. Tää hame on aivan ihana, mutta melkein aina rypyssä, ja jotenkin tuntuu välillä haastavalta käyttää sitä arjessa etenkin näin syksymmällä. Neule on aivan lemppari, niin pehmeä ja istuva, ja ihanasti hieman lyhyempihelmainen (ei sillä että se tässä asussa erottuisi), että näyttää superkivalta korkeavyötäröisten farkkujen kaverina. Neuleen oon aiemmin yhdistänyt tummansiniseen vekkihameeseen, ja se yhdistelmä toimii musta tosi kivasti, vaikka onkin vähän koulupukumainen!

TIISTAI

 Hame kirppikseltä (orig. H&M) / Paita Bangkokista / Sukat Primark

Tämä hame oli itse asiassa mulla jo kirppiskassissa, koska en sitä melkein koskaan käytä. Maanantai-iltana sain jostain kuitenkin inspiksen, ja seuraavana päivänä piti tää saada päälle. Tavallisesti yhdistän hameet ihan perustrikoopaitoihin, istuviin ja yksivärisiin, joten tämäkin oli osaltaan hieman kokeilevampi asu. Tää t-paita on kyllä myös yksi lemppareista, etenkin ihan perusfarkkuasussa! Mä olen myös viime aikoina alkanut tykkäämään enemmän mustista ohuista sukkahousuista, joita en ennen osannut käyttää ollenkaan! Nykyään kuitenkin muutenkin mustassa asussa mustat sukkikset tuovat kivan oman säväyksensä.

Nämä Primarkin röyhelösukat ovat muuten myös ihan lempparit, ja niillä on superkiva piristää aina asua! Varma syksyn merkki on myös se, että ihanat kissakenkäni on taas kaivettu esiin kaapista.

KESKIVIIKKO

 T-paita Primark / Farkut Stockmann (Dr. Denim)

Tässä on niin perus arkiasu kuin vain olla voi: farkut ja t-paita. Tää ihana Frendit-paita on ylläriylläri Primarkista, ja tää päällä on aina niin hyvä fiilis! Mulla oli hiukset kiharalla ranskalaisista leteistä, ja kokeilin sitoa punavalkoruudullisen nauhan ikään kuin hiuspannaksi, musta näytti tosi kivalta! Myöhemmin päivällä vielä meikkasin töihin, kun niin kauheasti teki mieli leikkiä meikeillä, haha. Käykö teille koskaan niin, ettei ole ollut suunnitelmissa meikata sinä päivänä, mutta sitten ei kuitenkaan voi vastustaa?

TORSTAI

 College-paita H&M / Farkut Monki

Tämä paita oli ehkä mun kesän paras löytö: supersöpö, taas vähän cropattu college-paita H&M:n aleista neljällä eurolla! Tämä oli puhdas heräteostos, enkä edes sovittanut tätä kaupassa kun tämä kassajonossa tuli mua vastaan hylättynä yksilönä, mutta on kyllä tullut huonomminkin neljä euroa elämässäni käytettyä! Ja taas lyhyempihelmainen yläosa toimii tosi kivasti korkeavyötäröisten farkkujen kanssa.

PERJANTAI


Torstain paita yhdistettynä tiistain hameeseen yhdistettynä paksuihin harmaisiin sukkiksiin. Ihan paras asu, chilli ja tyttömäinen! Noi sukkahousut on vaan tosi epämukavat päällä, mutta paksuja, punottupintaisia (eli siis ei sellaisia ihan sileitä yksinkertaisia) sukkiksia näkyy aikuisille niin hirveän vähän kaupoissa! Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte mistä löytyisi, lisää kaipaisin ehdottomasti!

Verkkarit Terranova

Myöhemmin perjantaina luovuin hameesta ja sukkiksista kokonaan, ja vaihdoin verkkareihin. Ostin nämäkin verkkarit taannoiselta Tallinnan-reissulta, ja oon aivan rakastunut! En olisi koskaan uskonut ostavani tämänvärisiä verkkareita (tai verkkareita ylipäätään), mutta oon niin iloinen, että kaupassa rohkaistuin ja otin nämä punaiset mukaani, on nimittäin tullut huomattavasti enemmän verkkareita mitä yleensä, ja iso hymy naamalla! Mulla oli jo entuudestaan tällaiset samanlaiset tummansinisinä, ja nää on kyllä todella mukavat ja pehmoiset ja lämpimät, siis ihan täydelliset hengailuhousut.

LAUANTAI

 Paita Stockmann (Vero Moda) 

Lauantaina mulla oli kymmenen tunnin työvuoro, ja pukeutumisessa ajattelin aika lailla ainoastaan käytännöllisyyttä töitä varten. Yksinkertaiset mustat farkut, ja musta paita joka sopii hyvin kauluspaidan alle. Tuona päivänä mä siis kirjaimellisesti heräsin, menin töihin, tulin kotiin ja menin nukkumaan, ja se kyllä näkyi vaatetuksessakin. 

SUNNUNTAI

Paita Terranova

Sunnuntai oli myös työpäivä, ja samoilla linjoilla mentiin kuin eilen: perusfarkut ja yksinkertainen t-paita työpaidan alle. Sunnuntaina mulla oli tarkoitus käydä kaupoilla, mutta päädyin taas töiden jälkeen vain kotiin hengaamaan loppuillaksi. Tässä on kuitenkin mun ihan tyypillisin arkipukeutuminen tiivistettynä: yksivärinen t-paita ja farkut. Niillä pääsee jo niin pitkälle, varsinkin kun mulla on yksivärisiä t-paitoja varmaan parikymmentä eri väreissä!

No niin, tässä yhdenlainen katsaus mun arkipukeutumiseen! Voisin kyllä ehdottomasti tehdä tällaisen samanlaisen uudestaankin, mulla kun vaatteita ja asuja tuntuu olevan niin kauheasti. Ensi kerralla voisi ehkä jopa panostaa kuviinkin enemmän, haha!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

  1. Musta on niin ihana, että käytät usein hameita! Oot kyllä aina niin pirtee ilmestys♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää ihana kiitti! ❤ toi viikko oli kyllä superhyvä hameviikko, harvemmin sitä viikon aikana tulee kolmena päivänä hametta käytettyä näin syksyllä :D mu hameet on kyllä ihania, tahdon lisää!

      Poista
  2. Ihania asuja, sun tyyli on tosi kiva! ♥ Ja ei vitsit oon kateellinen tosta Frendit paidasta :D Tarviin myös tollasen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kiitti Sofia ❤ ja tää on kyl ihan best! Mut oon mun mielestä nähnyt ihan viime aikoina H&M:ssäkin Frendit-paitoja, käy ihmees kattoo jos löytäisit itelleskin!

      Poista