maanantai 29. tammikuuta 2018

Väriä talveen


Jei, vaihteeksi taas Lindan ottamia asukuvia! Tämä huppari on löytö Primarkista viime kesältä. Jotenkin niin kaukana mun omasta tyylistä kuin mahdollista, mutta silti niin ihana! Lyhyt helma on ihan mahtava korkeavyötäröisten housujen kanssa, ja tarvitseeko mun edes sanoa mitään tästä väristä? Piristää päivää kuin päivää näin keskellä talveakin. Mä tykkään yhdistää tämän asun rajauksiin ja maailman ihanimpaan laivastonsiniseen huulipunaan, toimii!



Musta tuntuu että mulla taitaa tällä viikolla jäädä blogi taas vähän vähemmälle huomiolle, mä tosiaan syksyllä pääsin kaikista tenteistä läpi paitsi yhdestä ja uusinta on nyt perjantaina! Enää ei siis ole oikein varaa feilata täysin, joten oon nyt yrittänyt alkaa panostaa kunnolla ja siihen pyrin nyt perjantaihin saakka keskittymäänkin, että tällä kertaa päästäisiin edes läpi! Nyt onnistuin myös epäonnistumaan vasta viikko sitten aloittamani postaussarjan tahdissapysymisessä, mutta lupaan palailevani Englanti-maisemiin taas ensi sunnuntaina, kun tämä yksi stressinaiheuttaja saadaan pois päiväjärjestyksestä.


Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille ihanille!


Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

16 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia, ja toi asuyhdistelmä on tosi magee! :)

    VastaaPoista
  2. Toi paita on kyl ihan älyttömän ihana, samoin sä ^_^ Ja tääl on yks joka oottaa enkkupostauksia ihan innoissaan!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia ja tosi pirteännäköinen paita ♥ Tsemppiä tenttiin, hyvin se tulee menemään! :)

    VastaaPoista
  4. Uuu toi huppari on kyllä tosi ihana piristys! En yleensä oikein pidä oranssista, mutta toi on just tollanen nätinoranssi (:D). Jospa pääsisit siitä tentistä nyt läpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa se on luonnossa ehkä enemmän keltainen kuin oranssi (ainakin mun silmään), näissä kuvissa vaan näkyy enemmän oranssina! Ja siis paras olisi toivoa, haha!

      Poista
  5. Niin ihana ja kuvauksellinen sä! <3

    VastaaPoista
  6. Onpa pirteänvärinen huppari!
    Ja sininen huulipuna sopii kyllä hyvin sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Ja tää on kyllä yksi mun lempparihuulipunista ♥

      Poista
  7. Aivan ihana huppari ja upeita kuvia! <3

    Mari / maripulliainen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Upea asuyhdistelmä! ♥ Tuo huppari on varsinkin tosi ihana! Oon ollut yllättynyt siitä, että oon tykästynyt viime aikoina kaikkiin oransseihin ja keltaisiin paitoihin, koska yleensä oon vähän vierastanut niitä itteni päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja joo sama, mäkin kesällä varsinkin innostuin keltaisista vaatteista ihan toden teolla (ja ostinkin sellaisia huimat kaksi kappaletta, haha!)

      Poista