perjantai 13. lokakuuta 2017

Onnen epäonnenpäivä

Tänään koulun jälkeen tuli bloggaajalle mitä parhain toteamus mieleen: täällä on hyvä sää, aurinko paistaa ja lämpötilaakin voi kutsua jopa, no, lämpimäksi. Kaiken lisäksi mulla oli uudet, ihanat vaatteet yllä ja aamulla olin ehtinyt meikkaamaankin. Nyt on pakko päästä kuvailemaan.

Parit pikasuunnitelmat ja viestienvaihtelut myöhemmin oltiin sovittu Revontulipalo-blogin Lindan kanssa treffit. Ei oltu koskaan nähty ennen, ainoastaan juteltu jonkin verran, mutta kyllä mä jo etukäteen tiesin että me tultaisiin hyvin toimeen. Enkä mä väärässä ollutkaan: meillä oli alusta asti tosi mukavaa (ainakin mun mielestä, toivottavasti??? :D) ja jutun lähtiessä paremmin rullailemaan fiilis vaan parani.


Suunnattiin Tervasaareen kuvailemaan. Mä en ollut tänä syksynä ottanut vielä ainuttakaan ruskakuvaa, joten Tervis oli asukuvien ottamisen ohella siihenkin aivan mahtava paikka. Ja olihan siellä nyt kaunista, upean keltaiset puut, meri ja Helsinki sen takana. Vähän siinä kerkesi merituulessa tulla ilman takkia kylmä, mutta onneksi saatiin tosi hyviä kuvia (eli onneksi oli superhyvä kuvaaja!).


Saatiin kumpainenkin ihan hyvä määrä kuvia räpsitty, aivan kuten saattoi olettaakin! Kohdalle osui myös varsin kuvauksellinen varis, josta oon ihan varma että se oikeasti poseerasi mulle jopa kahdesti! Ensin se käveli tuota kaidetta pitkin rauhallisesti suoraan mua kohti, seisoskeli hieman, käänteli päätään ja lähti lentoon. Myöhemmin hän oli toisessa paikassa taas jo pyrähtämässä ilmaan, muta kun huomasi mun kuvaavan, hän palasi takaisin maahan, antoi mun ottaa parit otokset ja lennähti pois vasta, kun mä olin lopettanut. Siis ihan mahtava yksilö, päivän piristys! What can I say, jotkut vaan osaa ;)


Ihan puolivahingossa päädyttiin sitten Lindan kanssa taas muumikahvilaan, ja oli se kuuma kaakao ihan yhtä herkullista, aivan täydellistä saaressa palelemisen jälkeen. Siinä me sitten istuskeltiin ja höpöteltiin melkein kolme tuntia, ja lähdettiin vasta kun meitä varovasti alettiin jo häätelemään. Luonnollisesti myös blogijutuista riitti puhuttavaa, pysykää vaan kuulolla siellä!

Tästä perjantai kolmannestatoista tuli lopulta paljon ihanampi kuin mitä edeltäneet kaatosadepäivät, tällaiset ex tempore -suunnitelmat ovat vaan mitä parhaimpia. Nyt on edessä kiireinen viikonloppu ja viikon koulurutistus ennen pientä breikkiä, miten voi syksy oikeasti olla jo niin pitkällä, että syyslomaset alkavat kolkuttelemaan kouluissa oville, ei vaan mun päähän mahdu! Mutta sitä ennen on vielä hommia jotka kovasti painaa päälle. Ja toivottavasti ehtisin myös enemmän taas blogijuttujakin tekemään, mulla olisi nimittäin niin paljon kaikkea mielessä mitä haluaisin teille täällä höpötellä, mutta aika tuntuu käyvän vaan aivan liian vähiin! 


Asukuvia on tulossa piakkoin, sen voin kuitenkin sanoa. Ja käykää nyt kaikki ihmeessä kurkkaamassa Lindan blogi ellette ole jo, mä ainakin olen aivan rakastunut, superihana blogi jonka takana on aivan superihana ihminen ♥ Mutta nyt öitä ja hyvää viikonloppua kaikille!

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

12 kommenttia:

  1. Ihana toi sun hymy! 😍 Muutenkin kiva, ilonen tunnelma tässä postauksessa. :)

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  2. Niin ihanat kuvat!♡ Tuollaiset ex tempore -suunnitelmat ovat kyllä yleensä niitä parhaimpia.

    VastaaPoista
  3. Ihanat syysvibat näissä kuvissa! :) Ja toisia bloggaajia on varmasti huippua tavata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Ja oli kyl ihan mahtavaa, rauhassa sai ottaa ruokakuvia ja oikeasti keskustella blogijutuista niin, että molemmat oikeesti ties mistä puhutaan :D

      Poista
  4. En vaan käsitä, sun blogin kuvat on aina yhtä ihania! <3

    jabuvaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihanan piristäviä ja iloisia kuvia! 😍 Sulla oli tosiaan onnistunut epäonnenpäivä :D

    VastaaPoista
  6. Tähän pitäis laittaa vaan miljoona sydäntä ♥ Oli ihan huikee päivä, toivottavasti nähdään taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ❤❤❤❤❤ ehdottomasti, pitää pistää kunnon suunnittelusessiot tulille!

      Poista