keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kurkistus Narniaan 44: Paras alelöytö


Näitä kuvia onkin jo jonkin verran täällä blogissa vilahdellut, ja vihdoinkin on niiden oikeiden asukuvien vuoro! Täällä Lontoossa ollessani olen joo shoppaillut, mutta mun vaateostokset ovat niiden torilta löydettyjen mekkojen lisäksi rajoittuneet lähinnä Primarkiin. Ihan melkein pelkästään sen takia, että Primarkin hintoihin tottuneena kaikki muu tuntuu täysin kohtuuttomalta. Kun Primarkista saat kassillisen tavaraa kolmellakympillä, ei huvita edes katsoa samanhintaisia ainokaisia vaatekappaleita muista kaupoista. Niinpä muissa kaupoissa lähinnä tulee vain pyörähdettyä ja tutkittua mahdolliset alekasat.

Tästä syystä Stradivariuksesta on tullut mun toinen vaatekauppalemppari. Vaikka sieltä ei olekaan juuri mitään tarttunut mukaan, on ihana katsella niitä oikeasti reilusti alennettuja hintalappuja ja tietää edes ajatuksen tasolla, että täältä jotain kehtaisi jopa ostaakin.


Tässä kohtaa mukaan astuu tämä villapaita. Normihinta muistaakseni juurikin sen kolmekymppiä. Arvaatteko paljonko oli alennushinta? Kuusi puntaa. Kuusi vaivaista puntaa tästä villapaidasta, johon sittemmin olen täysin rakastunut, vaikka sovituskopissa hieman vielä emminkin. Tämä on supermukava, ei liian kuuma, ainakin mun mielestä aivan ihanan näköinen päällä ja muutenkin aivan paras. Tämä on ihan oikeasti ollut mun päällä lähes jokaisena päivänä siitä asti kun sen ostin, jos vaan sään puitteissa on ollut mahdollista.

Villapaita Stradivarius / Housut Monki Oki-mallisto / Huulet Nyx Liquid Suede Creme Lipstick sävyssä Cherry Skies

Mites teihin uppoaa tää mun uusi lempivaate? ♥ Ja kiitos Heinille aivan ihanista kuvista, varmaan jo tässä vaiheessa huomaa että näitä blogikelpoisia upeita otoksia tuli m o n t a!

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

8 kommenttia:

  1. Toi villapaita on ihana! Mulla on vähän ton tyylinen vaaleanpunaisena, tosin lindexiltä ostettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja oi vaaleenpunanem kuulostaa ihanalta <3 tosin mä oon nyt viime vuosina niin rakastunu harmaaseen mun vaatekaapissa, että tää on lulle ihan täydellinen <3

      Poista
  2. Ompas ihanan ja lämpimän näköinen villapaita <3 Pitää itsekin etsiä vastaava syksyksi!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihama todella! Ei ehkä maailman lämpimin, että tosiaan sopii tosi hyvin tällasiin pilvisiin kesäpäiviin, mutta kun heittää topin alle niin sopii täydellisesti myös syksyyn ja miksei talveenkin!

      Poista
  3. Niin ihna paita, tuo värikin on niin söpö!♥

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mun silmä osuu ekana aina kaikkeen harmaaseen :D

      Poista
  4. Tuo huulipunan ja villapaidan kombo on täydellinen! <3

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa että oon samaa mieltä :D kiitos! <3

      Poista