tiistai 2. joulukuuta 2014

Kiharainen kolmosjakso


Eilen alkoi kolmas jakso. Jänskää aikaa, lukion puoliväli on ylitetty ja vuoden päästä jännitetään viimeisiä kirjoituksia. Nyt kahden päivän kokemuksella tuntuu, että edessä on kiva jakso! Toisaalta, samaa sanoin viime jaksostakin. :D Ihan parasta on ollut Vanhojen treenit! On ollut ihanaa, varsinkin nähdä oma kulta omassa koulussa, juttelemassa mun kavereiden kanssa ja sulautumassa täydellisesti joukkoon. Ale vaikuttaa saaneen jo kavereita, ja oon aika varma, että tulevat treenit ovat ainakin yhtä hauskoja kuin nämä kaksi. Kuvistunnilla taiteellinen akvarelliräjähdykseni näytti erittäin liilalta (vai violetiltako? what is the difference?) ja..epämääräiseltä? Koulun jälkeen eilen käytiin vielä Pizza Hutissa täyttämässä nälkäisiä vatsojamme. Otettiin siis Kampin Pizza Hut Expressistä slicet, ihan niinkuin ennen vanhaan, ja hukutettiin ne parmesaaniin ja tabascoon! Melkein yhtä hyvää kuin omatekemä ;)



Mun on pitänyt tehdä se lahjapostaus, mutta en yksinkertaisesti ole ehtinyt olla kotona tarpeeksi, että olisin ehtinyt ottaa ne kuvat! Kuitenkin yksi niistä lahjoista oli aivan ihana (ja listasta löytyvä) kultainen eyeliner, joka oli juuri sitä mitä olin toivonut ja johon rakastuin heti ensisilmäyksestä! Eyeliner inspiroi ottamaan miljoona naamakuvaa, samaten vuorokauden päässäolleista ranskalaisista leteistä syntyneet kiharat. Samassa sitä teidän toivomaa oo-oo-tee-dee-tä! Kuvat tuli laitettua tämmöisiksi ihme kollaaseiksi, hyvä vai huono?
Joka jakson alussa on todellinen panostusfiilis, ja nyt toisena päivänä se on vielä todellinen. Eilen illalla tein ahkerasti matikan läksyjä, niitä vain oli niin monta, etten millään saanut niitä kaikkia tehtyä. Tänä aamuna opettajamme (tai hänen sijaisensa) ei kuitenkaan ilmestynyt paikalle, eli olin tullut ihan turhaan aikaisin yhdeltätoista kouluun, kun olisi alkanut oikeasti vasta 13:20. Ketutus. Siinä vapaaksi jääneellä tunnilla tein sitten ne loputkin matikan tehtävät Pinjan avustuksella. Koulun jälkeen tein äikän kirjailijaesittelyn, jonka pitäisi olla valmis vasta ensi viikon torstaihin mennessä, ja ruotsin läksyt tein oikein ajatuksella! Hehkutan näitä nyt joka paikkaan, mutta halleluja panostus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti