perjantai 2. kesäkuuta 2017

On tää au pair -juttu välillä ihan kivaakin


Mulla on ollut tänään jotenkin tosi kiva päivä! Perheen äiti oli tänään vapaalla vaikka mulla olikin työpäivä ihan normaalisti, niin oli jotenkin paljon rennompaa kun itse ei tarvinnut olla koko aikaa vastuussa. Sain nukkua puolisen tuntia pidempään aamulla, joka jo itsessään oli niin ihana asia, että jaksoin herättyäni jopa meikata ennen alakertaan siirtymistä! Siinä mä sitten rauhassa lusikoin aamupalajogurttiani, kun perheen kolmevuotias väritteli Frozen-kuvia äitinsä kanssa vieressä. Mäkin innostuin värittämään, ja sekin on jotenkin ihan mahtava tapa kanavoida omaa luovuuttaan! Kipaistiin myöhemmin samaisen kolmeveen kanssa kahdestaan läheisellä farmilla tsiigailemassa kaiken maailman maatilaeläimiä, ja sen jälkeen hengailtiin viereisessä leikkipuistossa tunti ihan vaan, koska meillä oli niin hauskaa ja hyvä fiilis. Kotiin palattuamme oli muutkin jo tulleet takaisin, ja päästiin suoraan lounaalle. 

Jotenkin oon aamusta asti ollut vaan tosi hyvällä, rennolla fiiliksellä, ja vaikka välillä olikin vähän kiukkuja, niin se fiilis kyllä kantoi läpi päivän kun meillä oli vaan niin hauskaa lasten kanssa. Tänään meille tuli vieraita kylään, ja lisää porukkaa taitaa tulla koko viikonlopun pikkuhiljaa. Jokaiselle päivälle on suunniteltu ihan älyttömän herkulliset menut joita minä tietenkin odotan enemmän kuin kuuta nousevaa, tänä iltana syödään kalaa ja mä olen jo siitä niin innoissani etten meinaa pysyä housuissani! Samalla olen tässä viime päivinä suunnitellut mun seuraavaa kotireissua, kun juhannuksena lähdetään mökille, miten meinaan tankata itseni täyteen ruisleipää ja äidin savustamaa kalaa ja kanttarellikastiketta ja metsää ja järveä ja saunaa ja Suomen kesää, joka siinä vaiheessa toivottavasti on päässyt oikuistaan eroon ja oikeasti myös näyttää kesältä. Mut nyt mä taidan hipsiä tuonne alakertaan sosialisoitumaan, vaikka mulla olisikin vapaa-aikaa, ihan vaan koska on niin hyvä fiilis. Ja nälkä. Ja oon innoissani illan ruoasta enkä malta odotella huoneessani, haha! Hyvää viikonloppua kaikille teille ihanille sinne kylmään, lumiseen Suomenmaahan tai missä ikinä sä nyt tätä luetkaan! ♥

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä niin unelmalta niin sinun perheesikin kuin koko reissu! Ihania kuvia ♥ En ole ikinä maistanut kantarelleja tai mitään sienikastiketta, joten sellaista olisi kyllä mielenkiintoista maistaa joskus!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arkeehan tää on ja rankkaa ja hermoja raastavaa, mut välil on ihan kivaaki:D ja apua miten on mahdollista, nyt äkkiä kokeilemaan!

      Poista
  2. Vähän kiva postaus ja kuvat ja kaikki jotenkin tässä blogissa tuntui niin kivalta! Vaikka itellä on jo aupair unelmat menneisyydessä, niin jään kyllä seuraamaan tätä sun matkaasi kun kesä tulee ja on myös välillä aikaa seuratakin blogeja!


    - Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua ihana kuulla, mahtava että tykkäät! ♥

      Poista
  3. Ihania kuvia! Toi kuullostaa tosi kivalta. :)

    VastaaPoista